Demonstratrice worden?


Je denkt er over om demonstratrice  te worden .. Leuk!

Als Stampin' Up! demonstratrice krijg je
- Korting op alle Producten (20%)
- Jij ziet de nieuwste producten als eerste
- Wil je geld verdienen, verkoop dan je producten aan vrienden of geef een party. Je doet alles op je eigen manier.
Zoek je een goede upline, die garant staat voor goede begeleiding, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem je graag mee op de reis die Stampin' Up! heet. mail me als je vragen hebt, ik beantwoord ze met plezier! 

dit is een voorbeeld van een starterskit.
Stempels, papier inkt, of wat jij zelf allemaal leuk vind om mee te werken.

Stel je starterskit naar eigen keuze samen uit de actuele catalogi. de jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus.
Kies voor €175 producten uit en betaal slechts €129. Je ontvangt van SU! ook nog voor €60 materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren..en..en..en)  Betalen kan met creditcard of via de bank, hou deze gegevens tijdens je inschrijving bij de hand.


Het voordeel wat je hier hebt is dat je binnen 45 dagen een grote bestelling met 30% korting (i.p.v.20%) kunt plaatsen die meetelt voor je maandomzet.
Je besteld dan voor €200 en betaald  €150,41.

 
  klik hier
En bestel je Starterskit.


Nog meer voordelen? Lees dan snel verder.


De vele voordelen van het demonstratrice zijn:1. Het startpakket met een totale waarde van €235 kost jou maar €129
Deze set stel je zelf samen!!! Heb je geen idee waar je moet beginnen, ik help je graag met je keuze.
2. 30% korting, dat is 10% extra, op je eerste order van minimaal €200 geplaatst in je eerste 45 dagen. Misschien maak je hiermee je wensenlijst compleet...

3. 20% van je omzet (ex btw) is direct voor jou. Als je maandomzet meer dan €600 bedraagt, krijg je een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, hoe meer extra procenten).


4. Er is maar 1 regel om demonstratrice te blijven. (Ver)koop minimaal voor €371 per kwartaal. Met uitzonderingsregel als je net instapt.5. Om het even in welke maand je instapt, heb je tot max. zes maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben (altijd een deel van EN een heel kwartaal).    Als je tussen 1 januari en 31 maart instapt, heb je tot eind juni de tijd om je kwartaalomzet te draaien. Stap je in tussen 1 april en 30 juni dan heb je tijd tot eind september.


6. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

7. Verdien Cash bonussen, kortingen, gratis productbundels bij de nieuwe catalogus lancering, een reis en onderscheidingen als je succes boekt door het erkenningsprogramma van Stampin' Up!

8Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas!

9. Je krijgt toegang tot een Engelse Stampin' Up! website voor demonstratrices. Hier bestel je en vindt je alle info die je nodig hebt. Vraag en antwoord
V: Ik wil geen demo meer zijn A: Jammer, maar je stopt wanneer je wil. Er zijn geen kleine lettertjes!!!
V: Kan ik ook alleen voor mezelf instappen en niet aan anderen verkopen? A: Ja!
V: Er zijn al zoveel demonstratrices, krijg ik dan nog wel iets op de rails? A: Natuurlijk! Er zijn 500 demonstratrices. Waarvan een deel het voor zichzelf doet. En er zijn 16.000.000 mensen in Nederland. Er zijn nog zoveel onaangeraakte plekjes.
V: Okee, ik wil starten. Wat nu? A: Zoek de producten uit die je in je kit wilt en klik op de link hieronderHeb je nu nog vragen, mail vrijblijvend. Aarzel niet. Ook met alleen vragen ben je welkom. Ik verheug me erop om je in mijn team op te verwelkomen. 
Bestel nu je starterskit en klik hier
(houd je lijst met artikelnummers en creditcard of bankgegevens bij de hand)  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hallo, En dan is het ineens 4 juni. Vandaag gaat de nieuwe annual catalogus 2019-2020 in. De voorkant alleen is al prachtig.   Ben j...