dinsdag 13 september 2016

Hoi,
Wat heb ik een geweldig weekend gehad zeg!
Leuk om alle bekenden weer eens te zien en te spreken, natuurlijk is het altijd leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik vind het "gewoon"heel erg leuk om over deze mooie producten te praten maar ook te laten zien wat je er allemaal mee kan doen. Het weekend is voorbij gevlogen.
O, wat een leuke muizen, en moet je die locomotief eens zien. Jeetje, kijk hier nu, die slee met de herten ervoor. En zo kan ik nog wel even doorgaan met leuke reacties.
Kortom ik heb genoten, geen idee of jullie er ook zo over denken, maar ik kijk er met veel plezier op terug.

daarom nog een muis

 en een


en voorlopig kan ik beide eventjes niet meer zien!

Gisteren ben ik bezig geweest om alles weer op te ruimen en weet je... zit er toch overal zand op, in en tussen. Hmm, is dat gaatje van die zand shaker kaart toch groter dan ik gedacht had, haha.

vanaf vandaag is het Clearance Rack (te zien via de onlineshop) weer aangevuld met Retired producten. klik HIER en kijk of er iets voor je bij zit, zo ja geef het dan door, dan kan ik het voor je bestellen.
dan komt er in de maand oktober nog een leuke actie; bestel 3 pakken design papier en krijg er 1 gratis. Het zijn wel geselecteerde designer series. Onder Acties zal ik deze plaatsen.

als je vragen over het een of het ander hebt, stuur me dan een email.
wil je iets bestellen, geef dit dan ook aan me door.
Fijne avond
Miranda
1 opmerking:

  1. Die muizenkaart vind ik zo mooi met dat sterren papier. Ik ben zo verliefd op die muisjes. En de treinkaart is ook prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo allemaal, Ik ben druk met de voorbereidingen voor 25 mei bezig. Toch maar even een bericht over een aantal zaken. en een glimp van ...